GYM!

Snart dags för gym, ska bli härligt att köra ett pass så man somnar vackert ikväll, snart är det den 27e då blir det att beställa lite grejjor från gymgrossisten bland annat lite Jack3D, ska bli kul och se om den fungerar som den ska!
Ha Det gött alla så skriver jag väll kanske imorgon eller ikväll :)

Gött!

Funderar starkt på att dra en 2 veckors / 3 veckors i thailand i mars sitter och kikar lite på priser osv nu :) hade inte varit helt fel att få sitta vid straden och dricka ett par kalla bärs och sola :) idag är jag svintrött men ska ner på gymmet sen och köra ett hårt pass. Efter det blir det väll hem för att käka och gå ut med söthunden wille.
Och jag vet att jag är dålig på att blogga men det kommer lite då och då när jag känner fört.
Just nu kan jag ju bara säga thailand here i come!

Översikt av dagen!

Tja! Igår kväll ringde min systers pojkvän och frågade om vi kunde komma och sova hos dom för att sedan lämna deras son på dagis, självklart gjorde vi det och nyss så hämtade vi honom, nu har vi lagt han för att sova middag. Sedan ska vi väll hem och mot kvällskvisten blir det ett gympass! Ska nog köra lite bröst osv idag. Det kommer ett till inlägg ikväll hoppas att ni kollar in då också :)

Ny Fräsh start!

Tja! nytt år nya löften nya dagar? ja det kan man ju säga mitt löfte detta år är ju att börja träna på heltid och sluta vara så lat och börja tänka lite mer på mina val här i livet och vad som är viktigt, först och främst så är det ju skolan och min fritid som jag måste förbättra, jag ska börja gymma och försöka komma iform igen så kanske jag kommer må bättre här framöver och kanske förmodligen orka resa mig ur sängen på morgonen. Jag ska också försöka hålla bloggen uppdaterad över hur min träning och resten av min vardag ser ut.
Ni får gärna komma med förslag om saker jag kan skriva för att göra det mer intressant! tack för mig hoppas ni fortsätter läsa.

RSS 2.0