SJUK!

Fyfan vilken dag igår... var på grönan, ganska förkyld och jävlig. När jag kom hem kände jag mig som en zomibe kunde knappt röra mig och mådde skiiit... som tur var hade jag min älskling med mig som tog hant om mig och hjälpte mig. Jag har inte sovit mycket alls eftersom jag vaknat till och från hela tiden, när vi vaknade åkte vi hem till alexandra där blev jag nerbäddad och min älskling tog hant om mig och lagade mat, hon är så underbar <3
nu sitter jag här förkyld och jävlig, älskling sover och jag ska försöka äta något med min onda hals...
ha det bra alla! Och bilder från grönan kommer senare :)

Trött och halsont!

Hej allihopa, just nu har jag skiiiit ont i halsen och är trött som fan... jag och älskling kollar på filmen, hotell gyllende Knorren, ganska bra är den väl men inget jag kan rekommendera. Imån bitti åker vi till sthlm för att gå på grönalund hela dagen, Underbart att komma bort lite grann. Godnatt då!



Älskar min söta underbara flickvän mer än allt på hela jorden <3!!

morgon!

P.g.a midsommar och sena nätter med alkohol och mycket dags sömn så har bloggandet på senaste gått väldigt dåligt. just nu sitter jag här på altanen dricker bubbelvatten och solar lite, igår var jag in till valbo för att inhandla en dator, men istället blev jag väldigt sugen på en Ipad, men dom var helt slut sålda, så jag hitta en jävligt bra laptop en HP, som fungerar suveränt. Alexandra ligger och sover nu när hon vaknar ska vi väl försöka hitta på något roligt, vad vet jag inte. Ikväll ska vi sova hemma hos mig för vi ska till grönan imorgon, hoppas på bra väder så man kan vara där iaf! aja vi hörs väl vidare sen ha det så bra i den underbara sommarvärmen!

Godmorgon!

Hej alla! jag har nyss vaknat, alexandra sover fortfarande för hon mår illa... hoppas inte det är magsjuka :O aja iallafall, idag ska jag ner på stan med pappa en vända för att inhandla lite midsommar dricka. sedan ska jag ner på stan igen för att äntligen, få min nya mobil!!!! efter det har jag ingen aning om vad som kommer hända. Jag tror alexandra ska ha hit någon kommpis så jag får väll jobba lite på stugan och ta det lugnt. Imån då. Ja vi ska på viktors mammas bröllop och sedan blir det ut med alla grabbarna! hörs!
Som ni kanske ser på bilden har jag färgat håret....


Dags igen!

Tja! idag vaknade jag runt 10 tiden tror jag, alexandra åkte iväg och jobbade och jag städade lite grann, Sedan ringde alexandra och fråga om jag kunde komma till trebo och måla lite, då jag drog på mig jobb kläderna och cyklade dit. Dock fanns det ingen färg där.... så jag och alexandra åkte hem och käkade lite sen åkte jag tillbaka och målade Ca 3 bord. Efter det drog jag hem och duschade sen så åkte jag och alexandra in till valbo för att handla lite, vi köpte en ÖL hjälm som det står Törsta Hjälpen på, den får jag nog användning av på midsommar :). sedan inhandlades det även en adidas jacka, superskön! två par skjortor också hur sköna som helst. Och även ett Iphone 4 fodral!
Vill också passa på att säga att jag älskar dig alexandra dalsäng mer än allt på jorden du är hela min värld!!


gästbloggar

khim kom upp och sa till mig att skriva i hans blogg, för han lägger tak på min stuga så han har inte tid.

idag har vi inte gjort så mycket, somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt.
vi ska sova hos khims pappa idag faktiskt, så så fort khim kommer upp ska vi packa och åka.

inte så mycket mer idag iaf, hare bra.


Lite av allt!

Tjena! jag har varit rätt så dålig på att blogga dom senaste dagarna och jag ber om ursäkt för det om ni gillar att läsa min blogg, jag ska försöka uppdatera minst 1 gång om dagen iallafall, just nu så är jag med Greken och min älskling, och vi har varit på Trav In och käkat lite, Handlat har vi också gjort. Just nu sitter vi här hemma och ska ha en liten hemmakväll, lite om nästa vecka då. Kanske får jag min mobil då om jag har tur, kanske blir det en tattuering, och en massa jobb och säkert en jävligt trevlig midsommar, det väntas att se :) mer om veckan blir det i veckan fortsätt att kolla bloggen, det vore trevligt!



TVÅ exempel på min kommande tattuering, vad tycks?

Hemma!

Ja jag slänger väll in ett inlägg nu så här på kvällskvisten, idag vaknade jag för sent... som vanligt, pappa kom och hämtade mig sedan skjutsade han mig till firman, därifrån åkte jag till gävle för att lägga tak. Som tur var blev det ingen jätte krasch idag haha, jag har nyss kommit hem och min älskling ska iväg och jobba och jag ska ut och jobba på våran stuga ett tag. Sedan blir det massa mys för jag har ju saknat mitt hjärta hela dagen!

DAGEN!

Det började med att jag vaknade kl halv 6 jag var skit trött och ville inte gå upp. Det behövde jag som tur var inte heller, utan älskling började jobba senare så vi skulle sova ett tag till, hon kröp ner och myste lite innan vi båda somnade, sen vaknade jag i panik kl 10 i 7 då pappa stog utanför och väntade på att skjutsa mig till firman, jag klädde på mig och sprang ut utan skor, pappa kolla på mig som om jag vore utvecklingsstörd eller något. Och sen skjutsade han mig och sedan åkte jag och jobbade i gävle. Så här såg det ut efter att jag och 2 andra försökte oss på något vi inte borde ha gjort!



Dagens äventyr!

Idag har jag och alexandra vart ute och cyklat rätt så länge, först åkte vi hem till mig sedan ner på konusm enen för att hämta ut ett paket, självklart hade inte min mobil kommit ännu... men imån kanske, sedan åkte vi till apoteket och hämtade ut p-piller åt älskling, sedan åkte vi till maxi och köpte slingor, och efter det käkade vi donken :)
här kommer lite bilder från dagen! höres



tröttsamt!

Nyss vaknat jag och alexandra, nu ska vi käka och göra oss klara för att åka hem till mig och sedan ner på stan för att hämta ut paket, och kanske min nya mobil!


god natt gott folk!

nu har jag och alexandra färgat håret! och nu ska vi sova snart, först lite How i meet your mother, och imån blir det jobb och säkert en andra massa saker! i helgen blir det paintball istället för idag. så god natt alla hoppas ni sover gott, eller läser min blogg om och om igen! haha

The bird is the word!

Har nyss käkat korv stroganoff, kanske hur gott som helst, sen så kollade jag johnny, alexandra, stophe, cecilia, isak och annelie på family guy, och nu är älskling påväg till affären för att inhandla snus och hårfärg och har man tur kanske man får något gott också! själv sitter jag och laddar hem lite filmer och väntar på att få lägga mig i min och alexandras nya underbara säng! hörs!

Ny säng!

älskling kom hem tidigare från jobbet, Underbart! så då började vi bära upp våran nya säng, och skruva ihop den och fixa till den lite! här kommer lite bilder! ;)





sjuk eller riktigt morgontrött?

Jag vaknade kl 5, alexandra klev upp och började göra sig i ordning. själv låg jag kvar och halv sov fram till 6, då cyklade jag och alexandra till trebo och käkade, jag kände mig inte så bra så jag bestämde mig för att åka hem igen för att vila lite, nu sitter jag här med hunden wille och myser, snart ska jag väll slå omkull mig i sängen och sova så jag orkar lira paintball med grabbarna senare ikväll, bilder kommer från paintballen! hörs!

Good Night!

Hej på er! nu börjar ögonen göra lite som dom vill, är rätt så trött om man säger så, jag och alexandra sitter och bloggar ikapp, haha. jadu nu ska jag spela en stund sedan ska jag krypa ner med min älskade och sova till ungefär 05:00, skit skönt, då ska jag och alexandra iväg till trebo och käka frukost sedan ska båda vi jobba hela dagen imorgon.
efter jobbet vet jag inte riktigt vad som händer men jag uppdaterar er om det imån sov gott!

kolla in http://dalexandra.blogg.se


halv trött!

Tja alla, jag är både irriterad och trött vilket inte är en bra kombination. söndags kvällar är så sega tycker jag det finns inget att göra ingen vill göra nått, alla vill sova och vila sig inför en ny vecka.. jag vill självklart det också men något borde man ju kunna hitta på, så varför inte spela lite dataspel eller mysa med älskling, jo det ska jag göra resten av kvällen kan jag ju säga. sedan imån blir det upp kl6 för arbete, ska bli kul att få lägga lite tak. och har ni nå film tips kommentera gärna. ha det!

Byggarbete!

Regn och åska idag, härligt tycker jag iaf, nu har jag fått med mig älskling ut för att snickra lite i våran stuga som vi förmodligen ska flytta in i snart haha, om jag skyndar på lite vill säga :) men men, nu ska vi göra ett ryck och försöka få lite resultat av det hela. hörs då!

söndag!

Hallå! idag är jag skapligt trött, jag tror jag somnade kl 2:35 inatt. sedan vaknade jag kl 10 och så började jag och alexandra fixa och greja lite småsaker, just nu håller jag stophe, johnny, bellman, och johan på att läga i en brygga och sedan ska jag snickra lite på alexandras stuga! efter det blir de grillat och sen kanske en runda golf med grabbarna!

lite om det hela!

Tja alla, känns ganska skönt att att det är ny vecka snart. dels för att jag får min nya mobil vilken dag som helst, och sedan så är det ju ett par dagar närmare midsommar, vilket känns bra. Men sen har vi ju det här med jobbet, ingen gillar väll att gå upp 6 nästan varje dag på ett sommarlov. Men vad ska man göra då pengar är ju alltid väl behövligt. just nu har älskling gått och lagt sig och jag har rätt så tråkigt, jag har nyss kollat klart på filmen Priest den är ju att rekommendera för folk som gillar lite sci-fi aktiga filmer, jag gillade den iaf men inte alexandra haha.




Båtride/jacuzzi

Först drog vi fram fiskespöna, sedan drog vi ut med båten och åkte lite hit och dit, vi fiska kanske 5minuter innan alexandra tröttnade haha.. sedan åkte vi hem för att gå ut med vår älskade björn wille! här kommer lite bilder gott folk ;)




BÅTTUR!!!!!

ute på sjön med älskling!

Äntligen!

SÅJA! nu fungerar bloggen som den ska, hoppas ni läser!

Header problem!

Allt på bloggen är fixat och klart! men självklart ska något gå åt helvete! headern fungerar inte efter ett antal försök! men den kommer nog snart hoppas jag.

Blogg start!

Hallå! efter ett par om och men så ska jag försöka mig på bloggning, vi får väll se hur mycket uppdaterat det blir dag efter dag. Jag ska iallafall ge det en chans! det kommer handla lite om min vardag, min flickvän, och efter ett tag ska jag skriva lite om Thai boxning samt slänga ut ett par videos på matcher och lite träning! Ni kommer även få se lite fest bilder, fritidsbilder osv!


RSS 2.0